RINDU KAMU ! ;(

RINDU !!!

saya: jangan datang!

rindu: nakkk jugakkkkk!

saya: jangan!! saya tak suka!!

rindu: takk, awak perlukan saya!!

saya: saya tak nakk *tapi dengan nada yang semakin kendur dan slow, ada esak di situ*

rindu: kenapa awak tak nak saya?

saya: sebab bila awak ada, saya rasa sedih, sebab awak ingatkan saya pada dia..

rindu: awak kan sayang dia..

saya: memang saya sayang dia..

rindu: sebab awak sayang dia lah awak perlukan saya.. kalau awak tak suka saya, maknanya awak tak sayang dia..

saya: tak takkkk, bukan macam tu..

rindu: habis tu, macam mana?

saya: sebab… sebab… saya nak dia selalu dengan saya. sebab tu saya tak perlukan awak. awak tak boleh pun buatkan dia datang dekat saya sekarang.

rindu: awak, awak dengar sini..

“Rindu itu sangat manis bila manusia boleh merasainya, ia datang bila dua manusia berjauhan dan rindu itu melengkapkan rasa sayang yang ada antara mereka...” ♥ :)





-3ff@-
THANKS FOR READING

CINTA SEMPURNA ! ^_^


….(¯`v´¯)
….. ·.¸.·´
…¸.·´
.. (
☻/
/▌♥♥
/ \




♥….(¯`v´¯)
….. ·.¸.·´
…¸.·´
.. (
☻/
/▌♥♥
/ \





......♥#########♥
.....♥#############♥
...♥###############♥
..♥#################♥..................♥###♥
..♥##################♥..........♥#########♥
....♥#################♥......♥#############♥
.......♥################♥..♥###############♥
.........♥################♥################♥
...........♥###############################♥
..............♥############################♥
................♥#########################♥
..................♥######################♥
....................♥###################♥
......................♥#################♥
........................♥##############♥
...........................♥###########♥
.............................♥#########♥
...............................♥#######♥
.................................♥#####♥
...................................♥###♥
.....................................♥#♥
.......................................♥dear
.......................................♥my
.....................................♥love
...................................♥
.................................♥hear
..............................♥me!
............................♥
.........................♥
......................♥this
..................♥is
.............♥for
.........♥someone
......♥ I
....♥love!
......♥......................♥...♥
..........♥.............♥............♥
..............♥.....♥...................♥
...................♥.....................♥
................♥......♥..............♥
..............♥.............♥....♥
.............♥I
...........♥will
..........♥never
.........♥let
.........♥u
..........♥fall
..............♥I
...................♥stand
..........................♥up
...............................♥with
.................................♥u
.................................♥forever
..............................♥
........................♥and
..................♥I can't
...........♥stop
.....♥loving u
...♥forever
.♥.............................♥....♥
♥..........................♥...........♥
.♥......................♥................♥
..♥...................♥..................♥
...♥....................................♥
.....♥................................♥
........♥.........................♥
...........♥...................♥
..............♥..............♥
..................♥.......♥
.....................♥..♥
.......................
-3ff@-
THANKS FOR READING

ANGRY BIRDS ! (^_^)

ANGRY BABY BIRDS ! siapa yg x tau kan .... n i dont know why .... aq tibe2 TERJATUH HATI dekat anak patung dye ! comel ! ^_^
NEY LA BURUNG DYE YG SEBENAR NYE !
-c0m3L-

THANKS FOR READING

ACTIVITI LEPAS PMR ! ^_^

untung lah dah habis PMR !
mati kutu x tau nak buat ape ! tpy thanks utk sekolah TBS a.k.a  GREEN SCHOOL sebab buat banyak aktiviti utk kami semua LEPASAN SPM PMR .....


LAWATAN KE SMK TEKNIK REMBAU....




JIGSAW PUZZEL 1000 !... (DAPAT N.O 2 TAU) HEHEHE ~




MENDAKI GUNUNG TAMPIN..... A.K.A GUNUNG EVERUS ! -_-"
 n macam2 lagy aktiviti yg lain ......

AKTIVITI SENDIRI .... (after PMR)

buat coklat... macam biase la... heee ~
+ buat baju kurung for ADHNIN NUHA !...
MY FIRST TRY BUAT BAJU.... sekurang2 nye ade la jgk rupe baju... ! heee ~

YG COKLAT NEY... NOT MY FIRST TRY LA... HEEE ~

aktiviti pagy je.... 4 ptg pulak kite riadah la ye with umi ...  hehehe ~


(MY) akak + abg says =
EFFA KAMU SEMAKIN TEMBAM ! (-_-)


p/s : TERIME JE LA DGN REDHA ! =.="


                         -itu semua @ktiviti 3ff@ @fter PMR- 
                                        -LEPASAN PMR-
THANKS FOR READING













SAYA KENAL SAYANG SAYA ! (SOTOT BOY) 

-3FF@-

THANKS FOR READING

BOYFRIEND YANG X GUNE ! (-_-)

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
Kisah boifren paling tak gune :D 【ツ】
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
...
Hello sayang...

kenapa sayang tak nak angkat tepon bila abg call handset sayang tadi... janganlah sayang merajuk lelama sangat, betui... abg tersangatlah rindu kat sayang..... walaupun muka abg ni agak macho dan comel.... janganlah sayangjeles kat abg kalau-kalau ada awek lain yang asyik pandang-pandang dan senyum-senyum kat abg masa kita gi dating.... biasa la tuh...

Apa...tak muat...??? kan sayang dah test cincin tu masa kat kedai emas apek tu tadi... apsal la tak muat pulaks.... janganlah sayang risau.... duit cincin yang sayangbayarkan tadi..esok-esok abg bayarla balik kat sayang..... sayang pun sedia maklum....abg bukannya takde duit.. tapi duit tu abg dah belikan graphic card baru kat pc abg.... RAM pun abg dah beli yg baru... tambah lagi sekeping...kasi power sikit.... tu belum masuk nak tukar hardd! isk baru lagi tuh....

Abg tau sayang marah sebab abg yang selamba katak jer... melompat longkang depan kedai apek tu tadi... tanpa menunggu sayang melintas titi.... bukan abg tak gentleman.. tapi abg cuma memeriksa kalau-kalau ada bahaya di seberang sana.... maafkan abg...tobat.. lain kali abg tak buat lagi.......

Kes masa makan kat kedai mamak tu tadi...sorry la... abg ingatkan nak test jer mee goreng sayang tuh..... soksek..soksek...masa sayang gi toilet.. tak perasan pulak..dah abih... sedaaaaaaappppp....!! tapi kan abg dah ganti ngan roti canai kosong abg?? tak sedap ker roti canai kosong tuhh??? udah ler tu... .janganla merajuk lama lama...

Oh yaa..!! henset kita ni kita tukar dulu la yee... abg pinjam jaap henset sayang... nanti abg tukaq la balik.... sayangkan ader handbag besar..senang nak simpan henset abg yg besar tu... Hehehehe .! . henset sayang kecik...buleh abg simpan dalam kocek abg...

Betuuuul...........! semalam abg dah booked tiket citer Salon tuh... abg ingat la kan... cashier cineplex tu lupa nak key in dalam komputer dia la... pasal tu la tiket dah abis..... lagi satu....sampin dan songkok ayah sayang yang abg pinjam utk hariraya aritu... kira pinjam terus la yee.... boleh gaks guna masa ari nikah kita esok-esok... bukan abg taknak beli baru... tapi sayang la...benda elok lagi... buat apa nak beli baru kannn... tapi sayang jgn bagitau kat ayah sayang plaks... ayah sayang sure tak pasan punya sebab nanti abg dye la sampin tu ngan kaler lain....

Buat masa ni motor abg masih dlm wokshop.. ntah apa ntah pomen tu buat tak siap-siap lagi... jadi Gen2 sayang ni...kira abg pakai dulu la yee utk pergi keje... sayang bukan tak tau... tempat keje abg kan jauh... sayang pergi keje naik LRT pun bolehh........! ...

Lagi satuu.... besok sampai kat opis sayang nanti.....sayang tlg bank-in kan RM300 kat akaun abg ye... bukan apa...Gen2 sayang ni kuat mentekedarah minyakk betuii... motor kapcai abg pun tak camni...

Okeyla sayang...dah cakap lama ni... jgn lupa top up kan prepaid abg nii... esok2 senang abg nak call sayang lagi...

bye-byee....
JAUHI MEREKA WAHAI KAUM WANITA ! :)

-3FF@-

THANKS FOR READING

PERSAHABATAN VS PERCINTAAN...

PERSAHABATAN ATAU PERCINTAAN ..


satu konflik yang tidak dapat d'datangi d'elak oleh sesetengah remaja... selanjut nya apakah kesudahannya... adakah 1 hubungan persahabatan d'antara seorang dara +seorang teruna harus d'akhiri dgn percintaan ?...


PERSAHABATAN....


hubungan persahabatan memang satu hubungan yg kita selalu jalani dgn masyarakat d'sekeliling kita... tdk kira jantina ... dan hubungan yg akan membuatkan kita lebih selesa 


dengan SAHABAT kita . tapi apakah kesudahan sesuatu persahabatan ? melalui 


PERCINTAAN ? memang sesuatu yg amat mengembirakan jika org yg mengenali

diri anda


akhirnya akan menjadi seseorg yg lebih istimewa d'dalam diri kita... tapi itu semua jika 1 


PERHUBUNGAN berkesan hingga ke pelamin..... tpy jika hubungan itu tdk menjadi ?

adakah kita akn menjadi sahabat seperti sedia kala ?

SAYA SAYANG KAMU SAHABAT !
 

JIKA KITA HADIR NYA CINTA DARI DLM DIRI KITA ADAKAH SEMUA ITU AKAN

BERKEKALAN ?
DOA KAN AKU WAHAI SAHABAT AGAR AKU GEMBIRA

DENGAN PILIHAN KU... aku d sini sentiasa mendoakan diri mu supaya sihat dan

ceria selalu



AKU CUMA KAMU TAHU WAHAI SAHABAT


KAU SAHABAT KU SELAMANYA.... jgn rosakkan persahabatan yang kita bena ini ! :D

                                                                                  -3ff@-


THANKS FOR READING

PENGARUH SEORANG GURU YANG MAHU MENYESAT KAN ANAK2 MURID NYA ! (-_-)



MELALUI SEBATANG PEN.......
Guru tadika : Anak-anak, nampak tak pen ini?
Murid-murid : Nampak cikgu.
Guru tadika : Pen ada kan?
Murid-murid : Ada cikgu.

... Kemudian guru tadika tadi memasukkan pen itu
ke dalam poket dia dan kemudian bertanya lagi..

Guru tadika : Anak-anak,nampak tak pen?
Murid-murid : tak nampak cikgu.
Guru tadika : pen ada tak?
Murid-murid : tak ada cikgu.
Guru tadika : Anak-anak nampak Tuhan tak?
Murid-murid : tak nampak cikgu.
Guru tadika : Tuhan ada tak?
Murid-murid : tak ada cikgu.

Guru tadika itu sangat gembira kerana tujuannya untuk mempengaruhi kanak-kanak itu berjaya. Tetapi.. dalam kumpulan kanak-kanak itu ada seorang budak yang pintar yang bernama Amin lalu dia pun mengangkat tangan…

Amin : Cikgu, boleh saya cakap sesuatu?
Guru tadika : Boleh,mari ke depan.
Amin : Kawan-kawan nampak cikgu tak?
Murid-murid : nampak.
Amin : cikgu ada kan?
Murid-murid : ada.
Amin : Kawan-kawan nampak otak cikgu tak?
Murid-murid : tak nampak.
Amin : cikgu ada otak tak?
Murid-murid : tak ada.
TERKENE OTAK BATANG HIDUNG SENDIRI ! (-_-)
 
ISLAM ITU INDAH ! :D
 
                                                                                                                                   -3FF@-

THANKS FOR READING

JOM POTONG KUKU ! (^_^)

SAPE YG X POTONG KUKU LAGY ?! CEPAT POTONG !


PANJANG NYA ! jangan JOM POTONG KUKU ! :)

barang siapa yang mengerat kukunya pada:

Hari Sabtu: keluar dari tubuhnya ub...at dan masuk kepadanya penyakit
Hari Ahad: Keluar kekayaan masuk kemiskinan
Hari Isnin: keluar daripadanya gila dan masuk sihat
Hari selasa: keluar daripadanya sihat dan masuk penyakit
Hari Rabu: keluar daripadanya was-was dan masuk kepadanya kepapaan
Hari Khamis: keluar daripadanya gila dan masuk kepadanya sembuh dari penyakit
Hari Jumaat: keluar daripadanya dosa-dosanya seperti pada hari dilahirkan oleh ibunya dan masuk kepadanya rahmat daripada Allah Taala

jadi, kerat kuku bukan sebarang kerat tapi ada kaedahnya. walaupun hanya kuku tapi adalah sebahagian daripada badan kita yang perlu kita hormati. misalnya kerat kuku ada adabnya selain mengikut hari, kita juga perlu buang kuku itu pada tempat yang tidak kotor, sebagaimana yang diajar..seeloknya kita membuang ke tanah kerana kita juga berunsur tanah. bukannya tong sampah sekali pun tong sampah itu bersih

JANGAN jom potong kuku ! ^^

                                                                                                                                               -3FF@-
THANKS FOR READING

PMR SUDAH TAMAT ! MERDEKA !

MERDEKA !
PMR DAH ABIS !
PMR DAH ABIS ! !
PMR DAH ABIS ! ! !

WAHHH ! DAH BERAPA BULAN DAH TINGGAL KAN BLOG NEY ! PMR PUNYE PASAL LA KAN... hehehehehe~ pmr abis so BYE2 GREEN SCHOOL ! INSYAALLAH kite jumpe taun depan okey ! ^^



KETENANGAN TERSERLAH SELEPAS ABIS NYE PEKSE !




MASIH LAGI DALAM KEADAAN BERSABAR !................................ (-_-)..........




SESUATU YG TIDAK DPT DI JANGKA KAN !...... HAPPY SANGAT2 ! DAH MACAM ORG GILE DAH ! (KUTUK DIRI SENDIRI) :P


apa2 pown doa kan sya dapat .....
UNTUK SEMUA MATA PELAJARAN OKEY ! ^_^ "                                                      
                                                                                                                                                         
                                                                                                                                                      -3FF@-
THANKS FOR READING

PMR , PUASE , MY BIRTHDAY ! T___T

seday2 bab taun ney dlm satu mase yg same PMR ....PUASE .... N MY BIRTHDAY ! waaaaaaaaa ! seday ! tpy umi ckp kite PMR dulu then baru la sambut BIRTHDAY ! argh seday ~ tpy x pe la puase ney akq alang n angah pown balik ... nuha n mama dye pown blk TAMPIN ! so x de la seday sangat .... ahhhh xpe1 arifah kuat kan samangat PMR  HERE I COME !~ T____T

nampak nye taun ney ayah sambut birthday sorang2 je la (birthday kami pada ary yg sama la) arifah mmg ank ayah ! hee ~ jgn jelez ^^




BWT ney jge semangat utk kami ~ PIKAH N EFFA ! utk menempuhi PMR .... doa2 kan kami ye.....walau apa pun yg terjadi kami akan tetap bersama !~


PMR CAYOK ! :D

THANKS FOR READING

bby nuha

baru balik dari TAIPING semalam :) skeske ! tengok ADHNIN NUHA ~ dye dah de rambut balik n makin comey+++ syg cangat2 kat dye.... nnty raye jgn lupe blk kampung ih ~ NUHA ~


GAMBA BABY NUHA WAK2 BARU BEBERAPE MINGGU ! (RAMBUT MASIH ADE LAGY )





NEY PULAK GAMBA DYE WAK2 AQ PGY TAIPING ARY 2 ! DAH SEMAKIN TEMBAM N PADU BUDAK NEY ! COMEL SANGAT2 ! :D

BABY NUHA NNTY CEPAT2 LA BESA YEAR ! ~
RINDU + SYG KAMU ! :)

THANKS FOR READING

RINDU ! T___T

RINDU LA SAMA ADHNIN NUHA ! DYE ADE KAT KAMPUNG ....MENANTY NUHA BLIK TAMPIN !^^.... NOW DYE BARU SEBULAN LEBIH YANG PENTING DYE SAME CUTE CAM AUNT DYE ! HEE~ (JGN JELEZ)



COMEL KAN CAM AUNT DYE !^^ (PERASAN X ABZ2) HEE ~


P/S : SENTIASA MENUNGGU MU PULANG !^^




THANKS FOR READING

ADHNI NUHA !

da lame da x tulis2 kat BLOG ney ...da besawang2 dah ! hehehehe
ary ney appy sangat2 bab ADHNI NUHA nk balik TAMPIN ! SEBULAN BESAMAMU ! AHHHHH what so cute ! NUHA 2 (ank buah aq la) ..heheheh terase tua lak ....AUNT ! OMG ! x mau2 ....ala janji ARIFAH AISYAH ttp cute ! cehhh (PERASAN) .... JUST JOKE ^^


ney la BABY GIRL ! ADHNI NUHA !^^ BARU JE 3 MINGGU ! :D
COMEL KAN CAM CIK ( EFFA ) DYE ! HEHEH




ADHNI CEPAT BESA YE !
N CUTE CAM CIK EFFA DYE !
HEHE !^^

THANKS FOR READING

 
Template Edited By Amirah Zahidah RZ ♥ All Rights Reserved © 11 Nov 2011